Δευτέρα 27 Αυγούστου 2007

Διακοπές τέλος...

 Καταρχήν δεν πέθανα. Συγγνώμη που άργησα να γράψω αλλά όπως έγραψε και ο Δημήτρης, και όπως θα γράψω αναλυτικότερα και εγώ σε επόμενο post, είχα κάποια προβλήματα με την σύνδεσή μου στο δίκτυο.

PICT0099Φέτος λοιπόν πήγα διακοπές με τη γυναίκα και ένα φιλικό ζευγάρι, τον Δημήτρη και τη Βάσω στο thalatta village camp kalamitsi στο Καλαμίτσι Σιθωνίας, δηλαδή στο δεύτερο και πιο όμορφο πόδι της Χαλκιδικής. Κάτι παρόμοιο είχαμε κάνει και πρόπερσι, στις αμέσως δηλαδή προηγούμενες καλοκαιρινές διακοπές μου ένεκα του στρατού, μόνο που τότε είχαμε πάει όλοι μαζί στο Πόρτο Ζωγράφου, ένα άλλο λιγότερο οργανωμένο camping δίπλα από το Porto Paradiso και είχαμε περάσει υπέροχα. Φέτος διαλέξαμε το πιο οργανωμένο thalatta γιατί είχαμε μαζί μας και έναν special guest. Τον 7μηνών Θανάση, γιό του Δημήτρη και της Βάσως. Το camping όπως προανέφερα ήταν πολύ οργανωμένο, με ιατρείο, εστιατόριο, ουζερί, καφετέρια, internet cafe και φυσικά το beach bar. Η θάλασσα ήταν φανταστική. Καθήσαμε 2 βδομάδες και περάσαμε πολύ ωραία. Στη φωτό πάνω-δεξιά είμαι με τον φίλο μου τον Δημήτρη σε μια μπυροκατάνυξη από αυτές που λάμβαναν καθημερινά μέρος.

Βρίσκω εδώ την ευκαιρία να πω ότι ο Δημήτρης στην παραπάνω φωτό, με τον οποίο μεγαλώσαμε μαζί από το νηπιαγωγείο όνομάζεται και αυτός Οικονόμου όπως και ο Δημήτρης με τον οποίο μπλογκάρουμε μαζί. Για αποφυγή παρεξηγήσεων σε αυτό αλλά και σε επόμενα posts στα οποία μπορεί να επέλθει σύγχυση, θα αναφέρομαι και στους δυο με τα παρατσούκλια τους, δηλαδή στον μεν συμμαθητή Δημήτρη Οικονόμου θα αναφέρομαι με τον όρο "κρανίο", ενώ στην παλιοσειρά Δημήτρη Οικονόμου θα αναφέρομαι με τον όρο "χοντρός" ή "χοντρός με γυαλιά". Να προσθέσω επίσης εδώ ότι μεταξύ τους αποκαλούν ο ένας τον άλλο "κλώνο".

eik20 Φυσικά κατά καιρούς είχαμε και πολλούς επισκέπτες όπως τον χοντρό με την Ελίζα που μας επισκεύθηκαν το πρώτο Σαββατοκύριακο της παραμονής μας. Εκεί ο χοντρός μας εξέπληξε με την ιδιαίτερη του ικανότητα να νταντέυει πιτσιρίκια όπως θα βλέπετε ήδη και από την φωτό αριστερά.

Άλλοι επισκέπτες ήταν ο Παύλος με την Χρύσα και την μικρή Μαρία, ο Παύλος ο κουμπάρος, ο Μάκης, ο Στέλιος, ο πανούργος με τη γυναίκα και τα παιδιά και ο Νίκος ο ξα.

Και εκεί που ξεχάσαμε τι γεύση έχει το νερό, πως γίνεται φαγητό χωρίς κάρβουνα και σχάρα, τι είναι η τηλεόραση και το κλιματιστικό και τι σχήμα έχει η μπανιέρα, κάπου εκεί λοιπόν, το πάρτυ τελείωσε.

2 σχόλια:

dali13gr είπε...

Όπως βέβαια βλέπουν όλοι ξεκάθαρα στη φωτογραφία, ούτε χοντρός είμαι, ούτε γυαλιά φοράω!!!

Ανώνυμος είπε...

Κι αυτός που κάθεσαι στην αγκαλιά του ποιος είναι;