Σάββατο 2 Ιουνίου 2007

Αγνοούμενοι ή Χαμένοι;


Τα τελευταία 3 χρόνια ένα είναι το σήριαλ που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα απανταχού fora. Είναι βέβαια το πασίγνωστο LOST. Προσωπικά το θεωρώ ό,τι καλύτερο έχει βγει στο είδος του. Κάτι σαν το FRIENDS όσον αφορά στην κωμωδία δηλαδή. Κρίνω ότι ο πρώτος κύκλος ήταν ο πιο ενδιαφέρον μαζί με το δεύτερο μισό του τρίτου. Ο δεύτερος έκανε μια "κοιλιά" αλλά με άφησε άφωνο με το cliffhanger με τον Ben στο τέλος αφού ο Michael Emerson παίζει καταπληκτικά. Χιλιάδες(ή μήπως εκατομμύρια;) posts καταλαμβάνουν πολλά MB στους server με συζητήσεις για την εξέλιξη του σεναρίου με τις θεωρίες συνωμοσίας να δίνουν και να παίρνουν. Από πειράματα για την θεραπεία νόσων μέχρι ταξίδια στο χρόνο και εξωγήινους, απ' όλα έχει ο μπαξές. Σε σημείο που νομίζω πως, καθώς η φαντασία των τηλεθεατών έχει ξεπεράσει αυτή των σεναριογράφων, πολλοί θα είναι αυτοί που θα απογοητευτούν από την κατάληξη της σειράς.
Για όσους λοιπόν είναι θαυμαστές της σειράς, υπάρχουν στο "ελληνικό" διαδίκτυο κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις στο μεγαλύτερο ελληνικό τεχνολογικό forum Insomnia εδώ και εδώ καθώς και το πολύ καλό blog Lost In Greece.

So, knock yourselves out!

2 σχόλια:

GreekCharmed είπε...

Kαλησπέρα!
Βρήκα το Blog σου τυχαία ψάχνοντας γενικά για το Lost στο net και είδα πως έχεις αναρτήσει σε post σου link για το blog μου για την ξένη σειρά Lost. Σε ευχαριστώ για την αναφορά!

dali13gr είπε...

Ευχαρίστησή μου! :) Εξάλλου μια κοινότητα είμαστε όλοι(έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον)!