Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

total XakeR 12


Το δωδέκατο τεύχος του total XakeR βρίσκεται στα περίπτερα.
Μεταξύ άλλων "ψαγμένων" θεμάτων, το άρθρο με τίτλο "Πως εκτελούνται τα προγράμματα" που εξηγεί ακριβώς αυτό, δηλαδή τον τρόπο που λειτουργούν τα προγράμματα στα Windows, και το άλλο με τίτλο "Εκτέλεση από μακριά" που εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο κάποιος μπορεί να τρέξει κώδικα σε απομακρυσμένα PHP-based sites, πραγματικά τα σπάνε!
Στην σελίδα 102 θα βρείτε και το δικό μου άρθρο, το πρώτο μέρος από ένα PHP/MySQL tutorial για ανθρώπους που γνωρίζουν τα βασικά της HTML αλλά θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους ώστε να φτιάξουν δυναμικές ιστοσελίδες, το οποίο θα συνεχιστεί σε άλλα δύο τεύχη. Ελπίζω να το βρείτε χρήσιμο.

6 σχόλια:

dali13gr είπε...

Άντε να δούμε μπας και μάθω ποτέ php...

Ανώνυμος είπε...

Έφυγα για περίπτερο..
Χθες σκεφτόμουν που θα βρω κανένα tutorial και χρόνο για να επεκταθώ σε php. Αν μπορείς να μου βρεις και λίγο χρόνο :P
Έφυγα λεμεεέ

mouridis είπε...

Φίλε cbzakis έχε υπόψη ότι στο πρώτο μέρος το tutorial αφορά αποκλειστικά τις βάσεις mysql. Για PHP θα πούμε στα επόμενα δύο μέρη...

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους!!! Πλέον θα μπορώ να φτιάξω μια τοπική ιστοσελίδα σε vmware και να της κάνω επίθεση από μια άλλη εικονική μηχανή!!! Θα συνδυάσω xampp με drupal

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, τι θα γίνει με το τεύχος 13?δεν το βρίσκω πουθενά!!!Ξερει κανείς τι παίζει?

mouridis είπε...

Ένα πουλάκι μου είπε ότι το tX13 θα κυκλοφορήσει στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, δηλαδή σε περίπου μια εβδομάδα από σήμερα.

Αλλά ξέρετε τι παίζει με τα πουλάκια... :)