Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2007

Με θέα τους Θεούς του Ολύμπου


Είναι Κυριακή πρωί μετά από τον αγώνα της προηγούμενης δημοσίευσης και πίνω τον καθιερωμένο αθλητικό καφέ στις Συκιές στο cafe Escape. Και σκέφτομαι ότι το μεσημέρι πρέπει να πάω με τη φίλη μου στο Ελατοχώρι, καθώς είμαστε καλεσμένοι του Χρήστου και της Δήμητρας που πρόσφατα παντρεύτηκαν. Έλα όμως που παίζει και ο Παναθηναϊκός με την Λάρισα το απόγευμα!

Με λίγα λόγια θα έχανα το ματς. Χαλάλι όμως! Αυτό που αντίκρισα όταν φτάσαμε στο Χωριό Ρητίνη, μόλις 12 χλμ. πριν το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου, άξιζε.

Το party έγινε στο chalet που έχουν και νοικιάζουν τα παιδιά, δηλαδή στο Chalet Δήμητρα. Σκαρφαλωμένο στην πλαγιά του βουνού, έχει απέναντι του τη μοναδική θέα του Ολύμπου, συγκεκριμένα του χιονισμένου Ολύμπου όπως βλέπετε και από την φωτογραφία. Μου φαίνεται πως αν είχα μια γρήγορη σύνδεση internet και δορυφορική τηλεόραση, θα μπορούσα να μετακομίσω εκεί μόνιμα. Επειδή όμως προς το παρόν το chalet είναι μόνο για ενοικίαση, όσοι θέλετε μια γεύση από εναλλακτικό τουρισμό και ησυχία, δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε. Α! Χωράει 6 άτομα άνετα με το τζάκι να δημιουργεί ατμόσφαιρα Αυστριακών Άλπεων τα βράδια με το χιόνι να πέφτει έξω.

1 σχόλιο:

mouridis είπε...

Δημήτρη καταλαβαίνω ότι όταν έχεις Mac, δεν μπορείς καν να σκεφτείς ότι υπάρχουν εικόνες χωρίς εφφέ αντανάκλασης. :)

Αλλά παρότι έσωσες ορθώς το εφφέ σου σε .png φορμά για να διατηρήσεις την διαφάνεια, και παρότι ο Safari στο MacOS μπορεί να στα δείχνει όλα όμορφα και ωραία, η εικόνα σου σε FF2 και ΙΕ7 φαίνεται σαν να ξέρασε το Photoshop στην σελίδα μας.

Κάνε κάτι...