Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007

Περασμένα μεγαλεία...

olympos Σήμερα πρόσεξα και την σελίδα με το profile του Δημήτρη στο UCL. Στα χόμπι του συμπεριλαμβάνει και την ορειβασία και έχει επισυνάψει και αυτή την φωτογραφία. Αυτό φυσικά που δεν ξέρει κάποιος τυχαίος επισκέπτης που βλέπει την φωτογραφία είναι ότι το γόνατο στην κάτω-δεξιά γωνία της φωτογραφίας είναι δικό μου! Επίσης ένα θολό σημάδι στο κεντρικό κάτω μέρος είναι μέρος της κοιλιάς μου, που είναι αδύνατο να λείπει από κάθε φωτογραφία.

Είμαστε με τον Δημήτρη στην πρώτη (και επεισοδιακή) από πολλές αναβάσεις στον Όλυμπο, στην κορυφή του Προφήτη Ηλία (2802μ.) και με έχει βάλει να κάτσω σε μια εντελώς αλλόκοτη στάση δίπλα στο γκρεμό για να τον βγάλω φωτό σε αυτό το υπέροχο φόντο με τα σύννεφα πάνω aposkourtaαπό την Κατερίνη. Επισυνάπτεται η φωτό δεξιά για να κατατοπιστούν και αυτοί που δεν γνωρίζουν τον Όλυμπο. Η δεύτερη φωτό είναι επίσης δική μου, από άλλη ανάβαση με τον ξάδελφό μου τον Θοδωρή, παρμένη από την κορυφή Σκούρτα (2450μ.), στην αρχή του Λαιμού, δηλαδή της κορυφογραμμής που συνδέει την Σκούρτα με το οροπέδιο των μουσών.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To gonato mou fernei kati se upografi tou megalou kalitexni katw deksia sto to aristourgima tou- mprabo Niko, gia mia akoma fora zwgrafises!

PS kala pou irthes trelammenos ekeini ti mera sti sxoli me to periodiko Oreibatein sto xeri, kai den mou afises epilogi na arnithw mia anabasi ston Olumpo:)

Unknown είπε...

ahhh, palies epoxes.

edw sto agglia den exei vouna. opote i moni eksormisi pou mporoume na kanoume einai stin pub tis geitonias. Opios anevei pio high (xrisimopoiwntas mono PINTS mpiras) kerdizei!

Ανώνυμος είπε...

Nai, i alitheia einai pws kerdizei kati. Ti? Tin agglida tis geitonias, pou brisketai episis kapou ekei psila . Ekpaideuontai blepeis apo mikres stin oreibasia:)

mouridis είπε...

Το θέμα είναι να είναι τόσο "ψηλά" ώστε να έχουν πέσει οι ηθικοί φραγμοί και ταυτόχρονα όχι τόσο "ψηλά" ώστε να ξερνούν κατά τη διάρκεια της συνουσίας... :-)